Belastingen

 

Maakt u wel optimaal gebruik van alle (fiscale) regelingen?

Een steeds grotere groep mensen maakt zich zorgen over de economie en daarmee gepaard gaand hun huidige financiŽle positie en hun toekomstige pensioensituatie. Het belastingstelsel wordt steeds complexer, waardoor het niet altijd eenvoudig is om van alle (fiscale) regelingen te profiteren. In veel gevallen betalen particulieren en ondernemers dan ook meer dan nodig is.

Meijs Accountancy & Advies helpt u optimaal gebruik te maken van de regelingen bij de belastingdienst. Op die manier loopt u geen geld mis en verdient de hulp van Meijs Accountancy & Advies zich vanzelf  terug. Wij vertalen de fiscale wet- en regelgeving naar op maat gesneden advies voor uw persoonlijke en/of zakelijke situatie. Dat doen we onder meer bij het verzorgen van de periodieke aangifteverplichtingen en het controleren van uw belastingaanslagen en beschikkingen. Daarnaast beoordelen we uw juridische positie en kunnen we u bijstaan in een juridische procedure.
 
Onze dienstverlening op het gebied van belastingadvies omvat o.a.:
> het opstellen van belastingaangiften en het controleren van aanslagen en beschikkingen;
> bijstand bij boekenonderzoek en fiscale procesvoering;
> fiscale optimalisatie van de jaarrekening;
> oudedagsvoorzieningen;
> fiscaal optimale financiering.

 

Een afspraak maken, de koffie staat klaar!

Maak een afspraak

 

Sitemap   |   Klokkenluidersregeling   |   Klachtenregeling   |   Algemene voorwaarden   |   Ontwerp en tekstcreatie door Marigoy    |    Realisatie door Asens IT Services Accountant lid van: